Besplatna e-knjiga | 12 stvari koje trebaš znati ako želiš postati copywriter

Kako kaže Brian Clark, nikada u povijesti pisci i drugi kreatori sadržaja nisu imali tako veliku i važnu ulogu kao danas. Svaka reklama koju vidite, svaki edukativni ili inspirativni tekst koji pročitate, svaki podcast koji poslušate, svaki video koji pogledate, svaka vijest putem koje se informirate – sve to u svojoj osnovi ima pisanu riječ.

Pisanje pokreće internet. Zbog pisanja klikamo, dijelimo, komentiramo. Pisanje uzdiže i pokapa brendove. Čini da im ljudi vjeruju ili ne vjeruju. Da kupuju ili ne kupuju njihove proizvode i usluge.

I zbog toga su copywriteri potrebniji nego ikada!

Ako razmišljate o karijeri copywritera, no niste još sigurni je li to pravi izbor za vas, preuzmite besplatno e-knjigu “12 stvari koje trebaš znati ako želiš postati copywriter”. Knjiga će vam dati osnovni uvid u copywriterski svijet i u ono što možete očekivati, tj. za što se trebate pripremiti ako odlučite postati copywriter!

Knjigu možete preuzeti putem forme u nastavku!

*Potrebno je ispuniti/označiti sva polja kod kojih stoji crvena oznaka “required/obavezno“.

*Kad kliknete na gumb “Preuzimanje e-knjige”, knjiga će se prvo otvoriti u pregledniku, nakon čega ju možete spremiti na svoje računalo klikom na ikonu “Preuzmi” u gornjem desnom kutu preglednika.