INFO

Bok, ja sam Ivana, autorica ovog bloga i želim ti dobrodošlicu na Naranču! 🙂

Ovo je moja online oaza u kojoj ću rado podijeliti s tobom korisnu informaciju, ali i priliku za transformaciju.

Ovdje ćeš pronaći nešto za sebe ako želiš naučiti više o online obrazovanju i poslovanju, pisanju, freelancerskom životu, digitalnom marketingu ili ako samo želiš pročitati pokoji moj osvrt na fenomene suvremenog društva.

Ivana Gložić Meter (3)

Strukom sam prof. hrvatskog jezika i književnosti, no poslovnu sreću pronašla sam u digitalnom svijetu – bavim se content marketingom i izradom web stranica u sklopu svog obrta Digitalne ideje.

Već godinama pomažem malim poduzetnicima, freelancerima i kreativcima različitih profila da pronađu idealne klijente, steknu njihovo povjerenje, povećaju prodaju i unaprijede svoje poslovanje korištenjem alata digitalnog marketinga.

2019. godine pokrenula sam i web projekt Kreativna na Netu. Riječ je o projektu koji zastupa i podržava kreativan pristup životu i poslu u digitalnom okruženju.

U slobodno vrijeme pišem, fotografiram i izrađujem nakit. 🙂

O NARANČI

Pisanje je oduvijek bilo moja potreba, način na koji si pojašnjavam sebe i sve ono što se oko mene događa. Naranču sam pokrenula kako bih održala um i duh u pokretu, ali i pronašla stil pisanja koji mi najviše odgovara.

Ukratko, na blogu pišem o obrazovanju, poslu, internetu, društvenim fenomenima, osobnom razvoju i rado intervjuiram zanimljive ljude.

Zašto NARANČA? Zato što simbolizira radost.

NEWSLETTER

Ako želite primati Naranča Newsletter, prijavite se putem kontakt forme i povremeno će vam mailom stizati pošiljke dobrih vijesti, savjeta, motivacije i inspiracije!

Dobrodošli na NARANČU!

Ivana Gložić Meter

Ako sadržaje na Naranči smatrate korisnima i želite podržati moj rad novčanim iznosom po svom izboru, to možete učiniti putem PayPala! Hvala! (1)