Predavanje | Uvjeti korištenja

*Ovi se uvjeti s vremenom mogu promijeniti. O svim bitnim promjenama ćete na vrijeme biti obaviješteni.

Termini

Termin “Predavanje” se odnosi na video snimku edukativnog karaktera nastalu pod okriljem brenda Naranča, koji je u vlasništvu obrta Digitalne ideje, obrta za digitalni marketinga i izradu web stranica vlasnice Ivane Gložić Meter.

Termin “Obrt” se odnosi na:
Digitalne ideje, obrt za digitalni marketing i izradu web stranica
OIB: 10867628512 | Vlasnica: Ivana Gložić Meter
Sjedište: Sunčana 28, 31 221 Josipovac

Termin “Kupac” se odnosi na fizičku osobu ili poslovni subjekt koja/koji je izvršila/izvršio uplatu kako bi dobila/dobio pristup Predavanju.

O korištenju Predavanja

Predavanje je smješteno na web stranici narancablog.com. Za pristup Predavanju je potrebna internetska veza. Predavanju se može pristupiti pomoću posebne lozinke koju Kupac dobije nakon što je njegova uplata potvrđena (nakon što Kupac pošalje potvrdu o uplati ili nakon što uplata postane vidljiva na računu Digitalnih ideja).

Kupljenom Predavanju Kupac može pristupiti u bilo kojem trenutku sa svog računala, tableta ili mobitela pod uvjetom da su uređaji spojeni na internet. Također, Kupac može odgledati Predavanje neograničen broj puta.

Predavanje je potrebno slušati putem osobnog računala, tableta ili mobitela, nikako ne na računalima namijenjenima zajedničkom korištenju većeg broja korisnika na javnim mjestima poput knjižnica, internet caffea i sl.

Link i lozinku za pristup Predavanju nije dozvoljeno nigdje i ni s kim dijeliti.

Predavanje je na hrvatskom jeziku, a popratni tekst na latinici.

O zaštiti autorskih prava

Svi sadržaji u Predavanju, kao i ostali sadržaji s web stranice narancablog.com, zaštićeni su Zakonom o autorskom pravu i srodnim pravima Republike Hrvatske. Sadržaje nije dozvoljeno kopirati, preuzimati, reproducirati ni objavljivati na portalima, web stranicama i blogovima u bilo kojem obliku bez dozvole autorice i navođenja izvora. Svako kršenje autorskog i srodnih prava podložno je tužbi.

Plaćanje

Plaćanje Predavanja je moguće putem internet bankarstva, mobilnog bankarstva te općom uplatnicom u pošti ili banci na račun Obrta.

Nije moguće plaćati gotovinom.

Cijena Predavanja je na web stranici i drugim online kanalima izražena u eurima.

U svrhu izdavanja računa, od Kupca će se prije kupnje zatražiti sljedeći osobni podaci: ime i prezime, adresa i OIB (OIB je potreban samo za poslovne subjekte). Račun će biti poslan u roku od 3 radna dana od dana kupnje Predavanja.

O sigurnosti podataka

Obrt će podatke koje Kupac ostavlja prilikom kupnje (ime i prezime, adresa, OIB, mail adresa) koristiti isključivo u svrhu izdavanja računa i u svrhu informiranja Kupca o samom Predavanju.

O privatnosti podataka

Obrt Digitalne ideje, vlasnice Ivane Gložić Meter, obvezuje se štititi osobne podatke Kupaca. Prikupljamo samo osnovne podatke potrebne za ispunjenje vlastitih obveza (npr. za izdavanje računa) i koristimo ih samo u one svrhe za koje ste nam dali dozvolu.

Osobni podatak je svaki podatak putem kojeg je moguće utvrditi identitet neke osobe.

Više o načinu na koji prikupljamo i koristimo osobne i neosobne podatke pročitajte u Pravilima Privatnosti i tekstu O kolačićima.

Voditelj obrade podataka koje unesete ili koji se prikupljaju automatski na ovoj web stranici su Digitalne ideje, obrt za digitalni marketing i izradu web stranica, vl. Ivana Gložić Meter, na adresi Sunčana 28, 31 221 Josipovac, s mail adresom za kontakt info@digitalneideje.hr.

Ako imate bilo kakvih pitanja vezanih za prikupljanje, obradu, ažuriranje ili uklanjanje vaših osobnih podataka, javite se mailom na info@narancablog.com ili info@digitalneideje.hr.

Povrat novca

Ako Kupac nije zadovoljan sadržajem Predavanja, može zatražiti povrat plaćenog iznosa u roku od 14 dana od dana kupnje (od dana kada je dobio pristup Predavanju).

Obrt će na ovaj zahtjev odgovoriti u roku od 15 dana od dana primanja zahtjeva te vratiti puni plaćeni iznos na način kako je uplata i izvršena.

Povrat novca moguće je zatražiti mailom na info@narancablog.com.