O kolačićima

Dragi posjetitelji, kao što ste mogli pročitati u uvodnoj obavijesti, ova stranica, kao i velika većina drugih suvremenih web stranica, prikuplja kolačiće koji joj služe za bolje, brže i jednostavnije funkcioniranje, te povremeno za potrebe digitalnog marketinga.

Za prikupljanje kolačića potrebno je vaše dopuštenje. Nastavite li koristiti ovu web stranicu, smatrat će se da ste pročitali, razumjeli i prihvatili sve ono što je navedeno u ovom tekstu i u tekstu o pravilima privatnosti, tj. da ste prihvatili sve navedene uvjete. Ako te uvjete ne prihvaćate, molim vas da ne koristite sadržaje s ove web stranice. Imate li bilo kakvih pitanja vezanih za kolačiće i pravila privatnosti, slobodno se javite mailom na info@narancablog.com.

Ova je web stranica napravljena na WordPress.com platformi (WordPress.com hosting) koja koristi kolačiće u različite svrhe. Neki od tih kolačića odnose se samo na registrirane WordPress.com korisnike, dok se drugi odnose na sve posjetitelje. Kako navode na svojim službenim web stranicama, nastoje prikupljati minimalnu količinu podataka, dakle, samo ono što je zaista potrebno da bi mogli isporučivati svoje usluge. Ako želite doznati više o načinu na koji WordPress.com prikuplja i koristi kolačiće, posjetite njihove Cookie Policy i Privacy Policy stranice.

Pomoću kolačića trećih strana (Google i Facebook) možemo prikupljati različite podatke o načinu na koji koristite ovu stranicu, demografske podatke, podatke o uređajima koje koristite i sl. Ti su svi podaci anonimni i preko njih se ne može otkriti vaš osobni identitet.

Što su zapravo ti kolačići i kako ih možete onemogućiti?

Kolačići (engl. cookies) su skupovi informacija koji se pohranjuju na osobno računalo u trenutku pregledavanja web stranice. Kolačići obično spremaju određene postavke vezane za stranicu, a mogu pohranjivati i osobne podatke ako im vi to dozvolite. Web stranice nemaju pristup informacijama koje im vi niste dali i ne mogu pristupiti drugim datotekama s vašeg računala.

U svakom trenutku možete onemogućiti prikupljanje kolačića u postavkama svog web preglednika, možete brisati kolačiće i sl.

Nakon brisanja i onemogućavanja kolačića neke funkcionalnosti web stranice više neće moći biti korištene jer nam kolačići omogućuju da bolje razumijemo vaše preference i konstantno radimo na poboljšanju vašeg korisničkog iskustva.

Više informacija o kolačićima općenito možete pronaći na ovom linku:

http://www.youronlinechoices.com/hr/

Tijekom vremena ove ćemo web stranice po potrebi mijenjati i smatrat će se da ste pristankom na korištenje ove web stranice pristali i na potencijalne izmjene sadržaja i uvjeta.

Hvala vam na povjerenju i hvala što ste tu!