Pravila privatnosti

Naranča je brend u sklopu obrta Digitalne ideje, vlasnice Ivane Gložić Meter. Obrt se obvezuje da će pomno čuvati sve osobne podatke koje ostavljate putem ove web stranice – putem forme za kontakt, forme za prijavu na newsletter, formi za preuzimanje besplatnih sadržaja i formi za kupnju online predavanja, tečajeva ili priručnika.

Vaši osobni podaci biti će korišteni samo u one svrhe za koje ste nam dali dozvolu prilikom ostavljanja samih podataka kroz kontakt forme na web stranici (npr. u svrhu slanje newslettera, izdavanja računa i sl.).

Podatke pohranjujemo na WordPress.com platformi na kojoj je i izgrađena ova web stranica ili u MailChimpu, online servisu koji koristimo za slanje newslettera. I WordPress.com i MailChimp pružaju visoku razinu sigurnosti i brinu o zaštiti osobnih podataka koji su pohranjeni na njihovim serverima.

Pažljivo pročitajte ovaj tekst kao i tekst o kolačićima kako biste znali na koji se način prikupljaju i koriste vaši podaci.

Od vas se najčešće traži podatak o mail adresi i imenu, a kad postoji potreba za izadavanjem računa (prilikom kupnje usluga ili digitalnih proizvoda) od vas u svrhe izdavanja računa tražimo ove podatke: ime i prezime, adresu i OIB.

Ako od vas na ovoj web stranici bude tražen neki drugi osobni podatak, bit ćete informirani prije nego s nama taj podatak podijelite o tome zašto nam treba, te kako ćemo ga koristiti i čuvati.

Dakle, svi se osobni podaci prikupljaju isključivo uz vaš pristanak i koriste samo u one svrhe za koje ste nam dali dopuštenje.

Uz osobne, prikupljamo i neosobne podatke putem WordPress.com Stats sustava i Google Analyticsa. Ti nam podaci služe za praćenje i analizu prometa na web stranici, za poboljšanje korisničkog iskustva, te za potrebe digitalnog marketinga. Putem tih podataka nije moguće otkriti vaš identitet.

Pravila privatnosti na ovoj web stranici po potrebi se mogu izmijeniti i stupaju na snagu odmah po objavi na web stranici. Molimo vas zato da povremeno svratite ovdje i provjerite ima li kakvih novosti. O svim bitnim novostima nastojat ćemo vas pravovremeno informirati.

U svakom trenutku možete tražiti da vas informiramo o tome koje vaše osobne podatke posjedujemo, možete ažurirati te podatke ili tražiti da ih trajno izbrišemo.

Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno se javite mailom na info@narancablog.com.

Hvala vam na povjerenju i hvala što ste tu!