Pravila privatnosti

Svi osobni podaci prikupljeni putem ove web stranice i forme za prijavu na newsletter su maženi, paženi i pomno čuvani od tuđih pogleda. Dakle, potpuno su sigurni.

Pažljivo pročitajte ovaj tekst kao i tekst o kolačićima kako biste znali na koji se način prikupljaju i koriste vaši podaci.

Od vas se najčešće traži podatak o mail adresi i imenu, a te podatke koristimo isključivo za svrhe za koje ste nam dali dopuštenje, najčešće za slanje newslettera. Ako od vas na ovoj web stranici bude tražen neki drugi osobni podatak, bit ćete informirano prije nego s nama taj podatak podijelite o tome zašto nam treba, te kako ćemo ga koristiti i čuvati.

Dakle, svi se osobni podaci prikupljaju isključivo uz vaš pristanak i koriste samo u one svrhe za koje ste nam dali dopuštenje. Vaši se osobni podaci neće dijeliti, prodavati ni iznajmljivati.

Podatke prikupljamo prvenstveno radi poboljšanja vašeg korisničkog iskustva, kako bismo vas mogli informirati i inspirirati, ali i za potrebe analitike i digitalnog marketinga.

Pravila privatnosti na ovoj web stranici po potrebi se mogu izmijeniti i stupaju na snagu odmah po objavi na web stranici. Molimo vas zato da povremeno svratite ovdje i provjerite ima li kakvih novosti. O svim bitnim novostima nastojat ćemo vas informirati putem FB stranice i maila (ako dozvoljavate, naravno :)).

U svakom trenutku možete tražiti da vas informiramo o tome koje vaše osobne podatke posjedujemo, možete ažurirati te podatke ili tražiti da ih trajno izbrišemo. Dakle, vi ste glavni kada je riječ o vašim osobnim podacima. 🙂

Imate li bilo kakvih pitanja, slobodno se javite mailom na narancablog@gmail.com.

Hvala vam na povjerenju i hvala što ste tu! 🙂