Hej, ja sam Ivana, autorica ovog bloga i želim ti dobrodošlicu na Naranču! 🙂

Ovo je moja online oaza u kojoj ću rado podijeliti s tobom korisnu informaciju, ali i priliku za transformaciju.

Tu možeš čitati o online poslovanju i obrazovanju, pisanju i vođenju bloga, freelancerskom životu i digitalnom marketingu. Povremeno pišem osvrte na fenomene suvremenog društva i zovem u goste zanimljive pojedince od kojih svi možemo ponešto naučiti!

Završila sam kroatistiku na Filozofskom u Osijeku, no poslovnu sreću pronašla sam u digitalnom svijetu – bavim se izradom web stranica i pisanjem u sklopu svog obrta Digitalne ideje, a uz to držim konzultacije i edukacije s područja sadržajnog (content) marketinga. To znači da ti mogu pomoći ako želiš poboljšati svoju online vidljivost, prepoznatljivost i prodajne rezultate.

Sve čime danas zarađujem za život naučila sam sama, putem interneta. I ti možeš napraviti takav zaokret! Sadržaji s Naranče tu su da ti u tome pomognu.

U sklopu svog obrta već godinama pomažem malim poduzetnicima, freelancerima i kreativcima različitih profila da se na pravi način predstave online, pronađu idealne klijente, steknu njihovo povjerenje, povećaju prodaju i unaprijede svoje poslovanje korištenjem alata digitalnog marketinga.

2019. godine pokrenula sam i web projekt Kreativna na Netu. Riječ je o projektu za žene koje žele učiti, raditi na sebi, živjeti prema svom kreativnom impulsu i od njega, te uklopiti tehnologiju u svoj život na način koji će ga unaprijediti.

2020. godine izdala sam e-knjigu “Kako tražiti i naći posao koji ćete voljeti”. Možete ju besplatno preuzeti ovdje.

U slobodno vrijeme proučavam cyber psihologiju, fotografiram i izrađujem nakit. 🙂

O NARANČI

Pisanje je oduvijek bilo moja potreba, način na koji si pojašnjavam sebe i sve ono što se oko mene događa. Naranču sam pokrenula kako bih održala um i duh u pokretu, ali i pronašla stil pisanja koji mi najviše odgovara.

Ukratko, na blogu pišem o poslu, pisanju i životu u doba interneta.

Zašto NARANČA? Zato što simbolizira radost.

Malo dužu priču o nastanku bloga potražite ovdje.

NEWSLETTER

Ako želite primati Naranča Newsletter, prijavite se putem kontakt forme i povremeno će vam mailom stizati pošiljke dobrih vijesti, savjeta, motivacije i inspiracije! Više o mom newsletteru pročitajte ovdje!

Obavijest o autorskim pravima

Sadržaji s Naranče zaštićeni su Zakonom o autorskom pravu i srodnim pravima Republike Hrvatske. Nije ih dozvoljeno kopirati, preuzimati, reproducirati ni objavljivati na portalima, web stranicama i blogovima u bilo kojem obliku bez dozvole autorice i navođenja izvora. Svako kršenje autorskog i srodnih prava podložno je tužbi.

5 komentara na “Info”

Komentiraj

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.